Hvad er Byggestrøm?

Byggestrøm er den strøm, der bruges i forbindelse med en konstruktion. Det dækker et midlertidigt strømforsyningssystem, som forsyner alle de værktøjer, der drives af elektricitet under konstruktionen. Når man bygger på en større bygning, er det vigtigt at have en god sikkerhed for byggeriet.

Hvis byggepladsen pludselig løber tør for el, kan det ofte have stor betydning for byggeriet. Derfor er det vigtigt at sikre en god fast elforsyning.

Her hos Miltronic har vi stor erfaring med at etablere skræddersyede løsninger til vores kunder, når det kommer til at bygge eludlejning. Du kan altid regne med, at vi er i tæt dialog med dig. Sådan sikrer vi, at dine krav og behov opfyldes 110%.
Vores top professionelle elektrikere er altid opdateret med den nyeste viden og bidrager garanteret med den professionalisme og rådgivning, der er relevant for dit projekt.

Hvad koster Byggestrøm? Få den rigtige pris

Når det kommer til at bygge større projekter, kan det kræve meget tid, overblik og penge. Derudover kræver det også en god og stabil strømforsyning, som kan holde projektet i gang under hele processen. 

Det kan dog være både en dyr og tung administrativ proces at bestille Byggestrøm til projektet, da der normalt er flere parter involveret. Der har også været eksempler på, hvor strømforbruget har væltet budgettet til et projekt. For eksempel. komme uforudsete omkostninger for kunden. Derfor er det vigtigt at medtage Byggestrøm i budgettet til byggeri.

Oftest er det bygherren, der er ansvarlig for at afholde omkostningerne ved Byggestrøm . Der kan dog være undtagelser, hvor der er indgået individuelle aftaler om, hvem der er ansvarlig for udgifterne.

Ved at få et tilbud på leje af byggestrøm fra Miltronic, kan du spare både penge og kræfter, hvis du overlader det til os.
Som professionel elleverandør er vi altid klar til at rådgive med vores mange års ekspertise og giver dig altid en skræddersyet løsning efter dine behov.
Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Hvordan bestiller jeg Byggestrøm til en midlertidig elektrisk forbindelse?

Når du har brug for en midlertidig elektrisk forbindelse i en begrænset periode, f.eks. Bygningskraft eller bygningskraft, skal du kontakte både os og en autoriseret elektriker.
Hvad koster gebyret for elnetværket?

En sikker og sikker levering med få afbrydelser kræver et moderne og velholdt elnet. Hvert år foretager vi store investeringer for at gøre elnettet mere modstandsdygtigt over for vejr og vind. Elgebyret, du betaler, går til fornyelse og forbedring af vores elnet.

Hvilken effekt har de investeringer, der foretages i elnettet?

De investeringer, vi har foretaget, har resulteret i færre og kortere afbrydelser. Vi planlægger at fortsætte med kvalitetsforøgelserne inden for vores netområde og installere ny teknologi til bedre kommunikation, overvågning, kontrol og automatisering i netdriften.

Hvad koster det at trække strøm ind?

Omkostningerne ved en ny tilslutning af el afhænger af forskellige faktorer, herunder hvilken afstand det er, og hvilken målersikring du har brug for. Læs mere om, hvordan det fungerer med en ny forbindelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Lignende artikler

Stoppe fugtskade hurtigt - Hvordan?
Gode råd

Stoppe fugtskade hurtigt – Hvordan?

At stoppe en fugtskade hurtigt og løse en fugtskade hurtigt optimalt kræver en række trin for at minimere skaderne og genoprette de berørte områder. Her