Vaskemaskine får sikring til at springe igen og igen

Når der er en sikring der går

Hvis kun dele af huset er uden el, ligger problemet inden for ejendommen og hvis de er vaskemaskinen der får sikringen til at gå, så er det nok den. Oftest handler det om en sikring, der er gået, og det er en let ting at kontrollere og reparere dig selv. Kontroller derfor sikringer og hovedsikringer, inden du kontakter os.

Bor du i en lejlighed eller en lejlighedsbygning, er det normalt sikringerne i midten af din egen lejlighed, der virker, men der er også hoved sikringer til en ejendom eller en lejlighed. Også disse kan gå af forskellige årsager. Hoved sikringerne til huset eller lejligheden er ofte placeret i en sikringsboks uden for hjemmet, hvor måleren normalt er placeret. Kontroller derfor også disse sikringer.

Vores Elinstallatør Tip!
Nogle gange går den farvede bakke i bunden af porcelænssikringer ikke ordentligt ud. For at være på den sikre side, prøv derefter at udskifte sikringerne for at kontrollere.

Et andet godt tip er at lære dit eget elektriske system derhjemme. Hvis du allerede på forhånd ved, hvilke sikringer der fører til hvilke enheder, vil det gøre fejlfinding lettere.

Hvis du oplever, at hovedsikringerne ofte går, skal du muligvis sikre op til en større størrelse af dine hoved sikringer. Kontakt derefter en autoriseret elektriker for at undersøge og udføre dette.

Læse mere:  om hvad der sker når strømmen går

Hvis du har brug for hjælp hvis sikringen med vaskemaskinen bliver ved med at springe så kan du kontakte vores elinstallatør akut!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Lignende artikler

Stoppe fugtskade hurtigt - Hvordan?
Gode råd

Stoppe fugtskade hurtigt – Hvordan?

At stoppe en fugtskade hurtigt og løse en fugtskade hurtigt optimalt kræver en række trin for at minimere skaderne og genoprette de berørte områder. Her